Om Aarhus Logistics Center A/S

Aarhus Logistics Center A/S blev etableret den 1. april 2010 som en selvstændig logistikvirksomhed.

Formålet er at skabe en moderne og konkurrencedygtig logistikvirksomhed, som kan tilbyde en lang række specialiserede og skræddersyede logistikløsninger.

ALC A/S opererer med 15 dygtige truckførere på terminalen, og 9 administrative medarbejdere på kontoret. Vi har derfor den nødvendige kapacitet til at løse de opgaver, vore kunder stiller os.

Alle vore medarbejdere har mange års erfaring med terminaldrift og logistikløsninger. Vi er derfor overbevist om, at vi kan levere den kvalitet og præcision, der forventes af en moderne logistikvirksomhed.

Mission

Gennem professionelle og kvalificerede medarbejdere vil vi tilbyde kundespecifikke logistikløsninger, som kan udføres på din adresse (vi kører gerne ud) eller på vores moderne terminal på Aarhus havn.

Vision

Inden for terminalhåndtering, svejsning, crating/emballering, surring og oplagring af varer vil Aarhus Logistics Center A/S være industriens første valg – som Danmarks bedste logistikpartner.

Mål

At Aarhus Logistics Center A/S løbende vil udvikle sig gennem en stabil vækst, der fastholder vores position blandt de bedste i branchen.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring